Selecteer een pagina

Over ons

Gaby

Hi, ik ben Gaby en inmiddels al 20 jaar actief in de nagelbranche. Ik ben begonnen met een opleiding tot allround nagelstyliste en heb vervolgens een tijdje voor en achter de schermen in een nagelgroothandel gewerkt.

Vervolgens ben ik een eigen nagelgroothandel begonnen en gestart met het verzorgen van opleidingen. Daar kwam Nathalie tegen. Ze kwam werken als docente in het opleidingscentrum en hadden meteen een leuke klik.

Doordat Nathalie ook masseuse is (en uiteraard nagelstyliste) hebben we de krachten gebundeld en zijn we onze eigen salon begonnen. 
Ik vind het erg leuk om dames gelukkig te maken met mooie nagels en hou van een praatje.

Door mijn ervaring in de groothandel kan ik je heel nauwkeurig advies geven om je nagels en handen optimaal te verzorgen.

 

Nathalie

Hi, ik ben Nathalie en al 16 jaar actief in de nagelbranche. Ik ben begonnen als nagelstyliste en kwam er tijdens mijn werk voor Gaby achter dat mijn passie voor nagels zich niet alleen uit als stylist,
maar ook als docente. Ik geef dan ook al meer dan zeven jaar les met heel veel plezier. Gaby en ik hebben uiteindelijk onze krachten gebundeld en zijn een eigen salon begonnen.

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van acryl, gel, gellak en versteviging. Je kunt bij ons doordeweeks of ’s avonds terecht waardoor we je heel flexibel kunnen helpen.

We houden van mooie nagels, een bakje koffie en een gezellig praatje!

 

Maak een afpraak