Nagelstyliste worden? Of bent u nagelstyliste?
"NAIL TO PERFECTION"


Het streven van NailCenter Zoetermeer is nagelstylistes op te leiden die na het afronden van de opleiding zelfstandig als professioneel nagelstyliste aan de slag kunnen gaan.

Betaalbare opleidingen
Dit bereiken we door u betaalbare opleidingen van een hoge kwaliteit aan te bieden. Daarnaast volgen wij zelf regelmatig trainingen om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

Modules
De opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules (zie achterzijde) en er wordt in kleine groepjes gewerkt (max. 4 personen) zodat onze cursisten veel persoonlijke aandacht krijgen. U kunt er dus ook gerust voor kiezen om één module (bijv. manicure) te volgen.
Alles is bespreekbaar en "op maat" voor u.


Vakbekwame docent
De lessen worden gegeven door een vakbekwam en gecertificeerd docent en er wordt “aansluitend” individueel een aangepaste begeleiding gegeven.

Service & flexibele betalingsmogelijkheden
Wij zijn er op gericht een zo groot mogelijke service te geven.
Wij denken met u mee, ondersteunen u en begeleiden u waar nodig of waar mogelijk is. Zo bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden maar helpen wij u ook wanneer u praktijk
problemen ondervindt met bijvoorbeeld een klant in uw salon, een technisch nagelprobleem of wellicht heeft u extra scholing nodig?  Wij zullen u altijd ondersteunen en antwoord geven op uw vragen.

A-merken, technieken & trends
Naast het leveren van producten van A-kwaliteit (SpaRitual & Young Nails) is ons streven ook te blijven vernieuwen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends & technieken. Uiteraard houden wij onze klanten op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

 

© 2010 - 2021 Zenn & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel