Historie Young Nails
In 1994 werd de productlijn van Young Nails opgezet door de broers Greg en Habib Salo. De Amerikaanse broers kwamen via de nagelsalon van hun moeder op jonge leeftijd veelvuldig in aanraking met verschillende nagelproducten van verschillende producenten.

Greg constateerde dat veel producenten van nagelproducten zich met name bezighielden met de wensen van de consument en daardoor de behoeftes van nagelstylisten uit het oog waren verloren.

Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten onwikkelen die zouden voldoen aan de eisen en wensen van nagelstylisten wereldwijd. Samen ontwikkelden zij een productlijn die het werk van de nagelstylisten makkelijker, mooier en interessanter maakte.


Bekendheid
Tegenwoordig is Young Nails een van de meest bekende en professionele merken van nagelproducten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk om sneller en met minder moeite een perfect resultaat te bereiken.


Acryl poeders
In de acryl-lijn kan men bijvoorbeeld kiezen voor Core acryl (langzame uitharding: 60 tot 90 sec verwerktijd) of de Speed acryl (snel uithardend: 45 tot 60 sec verwerktijd). Hierdoor kan iedere nagelstyliste met deze producten kiezen voor de snelheid van werken die bij haar past. Door het gebruik van EPB-technology in alle acrylpoeders van Young Nails worden luchtbelletjes volledig voorkomen.


Acryl lquid
De nailliquid bestaat hoofzakelijk uit EMA en is zo samengesteld dat er vele malen minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen. Daarbij geeft de liquid beduidend minder geur af dan traditionele liquids.


ProteinBond
Daarnaast is Young Nails zeer innovatief. Door de onwikkeling van o.a. producten als Proteinbond weet Young Nails keer op keer te scoren van nagelstylisten. Proteinbond wordt gezien als het beste hechtingsmiddel ter wereld! Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost.

Proteinbond is een soort dubbelzijdig klevende tape die zorgt voor een betere hechting tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel. Voorheen waren er alleen primers op de markt met een (schadelijk) zuur dat de natuurlijke nagels kon aantasten. Young Nails heeft met hun Proteinbond een zuurvrije “primer” ontwikkeld met een betere hechting die de natuurlijke nagel niet aantast.                                                                                                                                  

Synergy Gel
Young Nails heeft een uitgebreide Synergy gel productlijn. Zo heeft Young Nails dunne, dikke & mediumdikke gels; bouwgels, strijkgels en glansgels. Er zijn verschillende kleuren French gels en gels voor het maken van nagelbedverlenging.


Topproduct
Young Nails is een topproduct dat zichzelf bewijst. Tevens kan Young Nails u zeker helpen uw salonwerk te verlichten en interessanter te maken!


GRATIS workshops
Daarom bieden wij de mogelijkheid aan gecertificeerd nagelstylisten om een gratis workshop te volgen om de producten van Young Nails uit te proberen. Interesse?
Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk Young Nails in de volgende video:

© 2010 - 2021 Zenn & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel