___________________________________________________
THINK BLUE!

Barbicide: Hét desinfectant voor uw salon

___________________________________________________

Barbicide

Barbicide® is een top-product dat Nederland gaat veroveren. In Amerika bestaat het al 60 jaar en is het niet meer weg te denken uit bijvoorbeeld kapsalons. De flacon met “The Blue Solution” staat in bijna elke salon centraal.


Wat is er dan zo bijzonder aan?
Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne, het gebruik van Barbicide® wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.


Wat zijn de oorzaken en bronnen van infecties?
De meest voorkomende oorzaken van infecties zijn:

1) het gebruik van niet goed gedesinfecteerd gereedschap en apparatuur
2) uw klanten... de bronnen waar zij aan bloot staan of hebben gestaan
3) uzelf... de bronnen waar u dagelijks aan bloot staat, inclusief die van uw cliënt
4) het gebruik van chemische stoffen, in combinatie met hitte, kan een sterke afname veroorzaken van de weerstand van uw huid inclusief die van uw cliënt.

Het risico dat u loopt bij een niet juiste desinfectie is te groot om te negeren. Barbicide® heeft voor bijna iedere situatie in uw salon een goede oplossing om het gevaar van infectie te voorkomen.

Hoe lang duurt het en hoe werkt het?
De oude methode van reinigen desinfecteren en sterilleseren nam normaliter veel tijd in beslag.  De methode voor Barcide is eenvoudiger daar er maar één flacon nodig is.

De stappen die u echter wel dient aan te houden, voordat u uw gereedschappen in de flacon doet zijn:

1) de vuilrestanten van uw gereedschappen verwijderen of afspoelen onder stromend water
2) uw gereedschappen in de flacon onderdompelen voor het desinfecteren & sterilliseren
3) na de inwerktijd uw gereedschap uit de dompelaar halen en eerst afspoelen onder stromend water en laten drogen aan de lucht alvorens u het weer gaat gebruiken bij uw volgende klant.

Barbicide® werkt snel en kan binnen 30 seconden alle bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen doden. Voor het sterriliseren en desinfecteren adviseren wij een tijd van 2 tot 10 minuten (in de flacon). Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen.

Met het gebruik van Barbicide voorkomen we dat instrumenten, gereedschappen en bijvoorbeeld wasbakken, als doorgeefluik kunnen functioneren voor allerlei besmettingen.

Bekijk BARBICIDE in de volgende video:

 

 

© 2010 - 2021 Zenn & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel